Osztó-pontok - A munkám Isten szemével

Helyszín (szöveges)
Zipernowsky Tudományok és Művészetek Háza, Budapest, Bartók Béla út 33, 1114

Szeretettel hívunk benneteket áprilisi Osztó-pontok alkalomra!

Téma: A munkám Isten személvel

Most a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Háza lát bennünket vendégül április 10-én 18.30-tól.

Azzal sokan egyetértenek, hogy orvosnak, tanárnak, szerzetesnek, pszichológusnak, szociális munkásnak lenni szép életcél. De mi a helyzet a mérnökökkel, gyári munkásokkal, irodistákkal, informatikusokkal, szerelőkkel, gazdasági szakemberekkel? Nekik/nekünk is a munkában érdemes keresni az életü(n)k célját, esetleg Isten akaratát? Milyen hatással van a választott szakmánk az életünkre, személyiségünkre, Istenkapcsolatunkra? Rendben van az is, ha a munkát puszta kenyérkeresetként fogom föl, és máshol keresem a mélységet, szépséget, értelmet az életemben, vagy érdemes ilyenkor más munka, esetleg más megközelítés után nézni? Erről beszélgetünk az Osztó-pontok következő alkalmán Varga Kapisztrán ferences atyával és Mirnics Zsuzsanna pszichológussal. 

Az Osztó- Pontokról: Az Osztó-Pontok egy, az Útkeresés Háza által 2015 óta rendszeresen szervezett érdekfeszítő és hiánypótló programsorozat. Olyan kerekasztal beszélgetések egymásutánja, melyeken különböző témák kerülnek felvetésre és megvitatásra, amikhez egy papnak és egy pszichológusnak is egészen biztosan lenne hozzászólása, és lesz is...
Minden alkalommal két hozzáértő szakember osztja meg velünk saját nézőpontját, szemléletét az adott témában, a jelenlévőket pedig arra hívja, hogy elgondolkodjanak ezeken a néha megosztó, néha éppen összehozó kérdéseken.

500 Ft adománnyal hozzá tudtok járulni az esemény költségeihez, amit a szervezők hálásan köszönnek. 

Az esemény elérhető a Facebookon is https://www.facebook.com/events/1855640131114120

meghívó
Esemény jellege
Kulturális/művészeti
Találkozó/összejövetel
Életvezetési/önismereti
Nyitott lelki-spirituális
Egyesületi?
Ajánlott program (nem egyesületi)
Nyitott?
Nyitott program

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer